Zanker onderdelen

Via deze pagina kunt u snel en veilig uw Zanker onderdelen bestellen. Hier kunt u ook eenvoudig betalen met o.a. iDeal. Wij garanderen een snelle levering van de onderdelen welke op voorraad zijn. Vandaag voor 16:00 uur u onderdelen besteld, de volgende werkdag in huis! Komt u er niet uit neem gerust even contact met ons op.

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 567

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 567

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zanker onderdelen

In 1888 richtte Imanuel Zanker een metaalwarenfabriek op in Tübingen. In de jaren 1930 begon de productie van de eerste motor aangedreven wasmachines, waardoor het bedrijf eindelijk bekend werd. De bedrijfsnaam Zanker stond vanaf 1930 voor kwaliteitsproducten in de wasmachine sector. Het bedrijf maakte een bloeiperiode door, Vanaf 1945 breidde Zanker zijn assortiment uit en produceerde zowel koelkasten, vaatwassers en strijkmachines. Zanker begon in 1933 met de bouw van wasmachines, 1947 met centrifuges en in 1977 met de productie van wasdrogers. Zanker werd later het eigendom van Electrolux. Op 31 maart 1993  werd het als een onafhankelijk bedrijf gesloten.

Electrolux / Zanker Groep

Onder de naam Electrolux / Zanker vallen nog een aantal merknamen. AEG, Marijnen, en Zanussi komen tegenwoordig uit de zelfde fabriek. Ook de onderdelen. Alle onderdelen zijn van ongekend hoge kwaliteit en getest volgens de Electrolux standaard. Omdat wij rechtstreeks Electrolux onderdelen bestellen bij de Electrolux fabriek kunnen wij de prijzen laag houden.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn Zanker apparaat

Om de goede onderdelen voor jouw Zanker apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Het modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende  pagina. (Het type nummer vinden)

Zanker onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u Marijnen onderdelen makkelijk bestellen en betalen met o.a. iDeal. Wij bieden alle gangbare onderdelen uit voorraad aan. Onderdelen die u bij ons kunt bestellen zijn geschikt voor de volgende apparatuur:

Zanker Wasmachine onderdelen

Zanker Wasdroger onderdelen

Zanker Koelen / Vriezen onderdelen

Zanker Oven / Magnetron / Fornuis koelkast onderdelen

Zanker Vaatwasser onderdelen

Welkom bij OnderdelenExpert.

Wij zijn de webshop voor onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur. In onze webshop vind u de meest voorkomend witgoed onderdelen, stofzuiger onderdelen, stofzuigerzakken, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, gereedschappen, centrale stofzuig systemen en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Voor de goedkoopste witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Doordat wij direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek!

Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit?
( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit ! )