Tussenstuk wasmachine droger

Bij OnderdelenExpert kunt u een tussenstuk voor uw wasmachine en droger kopen. Andere benamingen van een tussenstuk zijn combirand of stapelkit. Een tussenstuk is een ideale oplossing om ruimte te besparen op plekken waar er beperkte ruimte is of er meer plek nodig is. Het voordeel van de tussenstukken van OnderdelenExpert zijn dat ze universeel zijn. Neem een kijkje door ons assortiment.
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tussenstuk

Uw wasmachine en wasdroger op elkaar is een goede oplossing om ruimte te besparen in de wasruimte of badkamer. Deze tussenstukken zijn een ideale en handige oplossingen om de ruimte tussen de 2 machines af te dekken en weg te werken. Alle tussenstukken zijn universeel. Dit houd in dat deze dus geschikt zijn voor alle bekende merken en types wasmachine en droogkasten met een breedte van 60 cm. Een stapelkit is meestal eenvoudig zelf te installeren.

Tussenstuk aluminium

De combirand is de ideale oplossing als uw wasmachine en droger op elkaar gestapeld staan.

Tussenstuk met werkblad

De Wasmachine combirand is geschikt om tussen uw droger en wasmachine te plaatsen, waardoor u over een handig uitschuifbaar werkblad direct onder uw wasdroger beschikt. Je kunt gemakkelijk tot 20 kg wasgoed op het werkblad sorteren.

Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 1.247 beoordelingen