Ikea Tussenstukken onderdelen

De tussenstukken van OnderdelenExpert. ook wel combirand of stapelkit genoemd zijn een ideale oplossing om ruimte te besparen op plekken waar een wasmachine en droger in een kleine ruimte staat. Alle tussenstukken zijn universeel. Dit houd in voor alle bekende merken en types wasmachines en wasdrogers (droogkasten). Neem een kijkje op de productpagina voor alle productspecificaties.

Wilt u een van onze IKEA onderdelen bestellen? Bekijk in de webshop welke onderdelen van IKEA u nodig heeft. Tevens kunt u in de webshop uw bestelling plaatsen. Zo bieden we IKEA oven onderdelen en onderdelen voor uw IKEA koelkast aan. Links op deze pagina hebben we voor u een opsomming van de IKEA categorieën die we kunnen leveren. Artikelen welke we uit voorraad kunnen leveren zijn, vandaag voor 16:00 uur besteld. De volgende werkdag in huis.

Filteren

Tussenstuk

Uw wasmachine en wasdroger op elkaar is een goede oplossing om ruimte te besparen in de wasruimte of badkamer. Deze tussenstukken zijn een ideale en handige oplossingen om de ruimte tussen de 2 machines af te dekken en weg te werken. Alle tussenstukken zijn universeel. Dit houd in dat deze dus geschikt zijn voor alle bekende merken en types wasmachine en droogkasten met een breedte van 60 cm. Een stapelkit is meestal eenvoudig zelf te installeren.

Tussenstuk aluminium

De combirand is de ideale oplossing als uw wasmachine en droger op elkaar gestapeld staan.

Tussenstuk met werkblad

De Wasmachine combirand is geschikt om tussen uw droger en wasmachine te plaatsen, waardoor u over een handig uitschuifbaar werkblad direct onder uw wasdroger beschikt. Je kunt gemakkelijk tot 20 kg wasgoed op het werkblad sorteren.

IKEA geschiedenis

IKEA is een concern van Zweedse oorsprong, met vestigingen over de hele wereld. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van meubelen en woonartikelen die, meestal door de koper zelf, in elkaar gezet moeten worden. Het bedrijf is in 1943 opgericht door de Zweed Ingvar Kamprad. Hij was op dat moment 17 jaar oud, en had wat geld gespaard door kleinschalige verkoop van producten aan boeren in de buurt. Hij begon een bedrijfje met geld dat hij als eindexamencadeau kreeg van zijn vader. Als naam koos hij IKEA. Het bedrijf groeide, en in 1947 begon IKEA meubels te verkopen, die in de buurt van Agunnaryd werden gemaakt. In 1951 schakelde het bedrijf geheel op meubelverkoop over. Ook verscheen toen de eerste catalogus, en een paar jaar later werd besloten om de klanten zelf hun meubels in elkaar te laten zetten. Het grootste filiaal is sinds 1965 het filiaal in Stockholm. In 1973 werd in Zürich de eerste vestiging buiten Scandinavië geopend. Er zijn 355 vestigingen in 29 landen (2017). Tegenwoordig bevinden de meeste filialen zich in Duitsland (46 winkels), gevolgd door de Verenigde Staten met 38 winkels. Anno (2016) heeft IKEA 328 winkels verspreid over 28 landen.
De vijf grootste filialen, qua winkeloppervlak bevinden zich in:
Gwangmyeong, Gyeonggi, Zuid-Korea: 59 000 m2
Stockholm Kungens Kurva, Zweden: 55 200 m2
Shanghai Baoshan, China: 55.032 m2
Shanghai Pudong Beicai, China: 49.400 m2
Wuxi, China: 49.117 m2

Op 30 november 1978 ging in Sliedrecht het eerste IKEA-woonwarenhuis van Nederland open. In 1982 werd in Amsterdam aan de Stadhouderskade een zogenaamde cataloguswinkel geopend. Men kon er alleen kleine artikelen kopen, grotere artikelen konden worden opgehaald aan de andere kant van de stad. Daarna volgde een nieuwe vestiging in Duiven. In 1985 kon IKEA van de binnenstad van Amsterdam verhuizen naar het nieuwe bedrijventerrein Bullewijk in Amsterdam Zuidoost. In 1992 openden de vestigingen in Delft en in Eindhoven (Son). Na 1994 kwamen Heerlen (1994), Utrecht (1996) en Groningen (1997, voorafgegaan door de vestiging van een cataloguswinkel). En als laatste Zwolle (2015, eveneens voorafgegaan door een cataloguswinkel). Na de eeuwwisseling werd de vestiging in Barendrecht (2001) geopend. In datzelfde jaar werd in Oosterhout een distributiecentrum geopend, dat samen met het centrum in Genk alle vestigingen in Nederland en België bevoorraadt.

Het bedrijf telt in totaal meer dan 149.000 werknemers in (2017).

IKEA keukenapparatuur

IKEA koopt o.a. apparaten in bij fabrikanten als Whirlpool, Bauknecht, AEG en Electrolux. Ze verkopen deze onder de merknaam IKEA. Door de grote afzet van IKEA is het een op zichzelf staand merk geworden en praat men in de volksmond van IKEA apparaten. Ze verkopen momenteel Afzuigkappen, Koelkasten & vriezers, Kookplaten, Magnetrons & combimagnetrons, Ovens, Vaatwassers.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn IKEA apparaat

Om de goede onderdelen voor jouw IKEA apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Uw modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende pagina. (Het type nummer vinden)

IKEA onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u IKEA onderdelen veilig bestellen en betalen via iDeal. Zo bieden we onderdelen voor vaatwasser en koeler onderdelen aan. Bijna alles is uit voorraad leverbaar. De IKEA onderdelen die u tevens bij ons kunt bestellen zijn onder andere:

Welkom bij OnderdelenExpert. 

Naast vaatwasser onderdelen en afzuigkap onderdelen kunt u bij ons ook terecht voor o.a.: wasmachine onderdelen, koffieapparaat onderdelen, wasdroger onderdelen, magnetron onderdelen, vriezer onderdelen en stofzuiger Onderdelen. Wij zetten ons in voor de hoogste kwaliteit en een betrouwbare leveringen, hoge service graad is niet onbelangrijk en we geven een laagste prijs garantie. Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met is op!

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 1000 beoordelingen