Tussenstuk wasmachine droger IKEA

Bent u op zoek naar een tussenstuk voor uw wasmachine of droger? De tussenstukken zijn te koop bij OnderdelenExpert en bieden oplossing.

Filteren

Tussenstuk wasmachine droger IKEA

Tussenstukken worden soms ook wel combirand of stapelkit genoemd. Een voordeel van een tussenstuk is ruimtebesparing doordat je de wasmachine en droger kunt stapelen. Het is de ideale oplossing voor plekken waar een droger en een wasmachine op dezelfde plek staan. Tevens zijn alle tussenstukken universeel. Ze werken dus voor elk merk en type wasmachines en wasdrogers. Ze zijn daarbij ook meestal eenvoudig zelf te installeren. Binnen een mum van tijd kunt u genieten van de ruimtebesparing. Ga voor meer informatie naar de productspecificaties.

Een stapelkit als tussenstuk gebruiken

Een stapelkit is uitermate geschikt voor de plaatsing tussen uw droger en wasmachine. Hierdoor beschikt u over een handig uitschuifbaar werkblad direct onder uw wasdroger. Daar kunt u makkelijk uw schone was opvouwen en sorteren. Hier kunt u tot wel 20 kilo aan wasgoed op neerleggen. De band heeft een afmeting van 60 bij 60. De combirand heeft een Safe-in-Lock systeem waarmee de droger veilig en stabiel op de wasmachine kan geplaatst worden. Het past feilloos bij uw witgoed apparatuur. Verder zit er uiteraard ook nog een bevestigingsriem bij. Met de ruimtebesparing kunt u andere spullen plaatsen in de ruimte die over blijft.

Uw IKEA tussenstuk snel in huis

Bij OnderdelenExpert hebben we altijd een laagste prijs garantie. Op deze manier betaalt u nooit teveel voor uw producten. Daarbij zorgen we ervoor dat alles uit eigen voorraad leverbaar is. Het voordeel hiervan is dat we het dan snel kunnen verzenden. Als het product voor 16:00 besteld is, zorgen wij ervoor dat het de volgende werkdag bij u in huis is. Ook kunt u het product afhalen als u wilt. De producten zijn af te halen in Schaijk. U kunt gerust langskomen. Mocht u vragen hebben kunt u altijd een e-mail sturen of ons bellen. De contactgegevens vindt u onderaan de pagina of bovenaan onder ‘Klantenservice’.

Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 1.247 beoordelingen