Onderhoud

OnderdelenExpert bied een groot assortiment onderhoudsproducten voor huishoudelijke apparaten. Vele merken bieden onderhoudsproducten aan. OnderdelenExpert selecteert welke producten u het best voor u apparaat kunt gebruikten om het te onderhouden, reinigen, ontvetten of ontkalken. Ook voor waterfilters hoeft u niet meer verder te zoeken.

Wij verkopen o.a. onderhoudsproducten van de volgende merken: AEG / Electrolux , Miele , Itho / Novy , Bosch / Siemens , Bauknecht / Whirlpool / WPRO , Severin , Universeel.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 107

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Onderhoudsartikelen

Het onderhouden van u huishoudelijke apparaten is van levensbelang. Door op de juiste wijze u apparaten te reinigen of ontkalken kan dit de levensduur tot wel 2 keer verlengen. Zorg er voor dat u goed onderzoekt wel product het best werkt voor u apparaat. Door het apparaat op de juiste wijze te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen bespaar je jezelf een dure reparatie of een te vroege aanschaf van een nieuw apparaat.

Wasmachine:

Voor de onderhoudsproducten van u wasmachine moet u bij OnderdelenExpert zijn.
Hieronder een greep uit ons assortiment.

AEG super clean voor wasmachine.
Houd uw wasautomaat in beste conditie. Dit diep reinigend product maakt gebruik van krachtige enzymen en ontvetters om aangekoekt vuil te verwijderen van de deurmanchet, de trommel en de leidingen en om deze onderdelen grondig te reinigen. Uw wasmachine blijft dus altijd fris. Elk pak bevat 2 behandelingssets.

WPRO PowerFresh verwijdert effectief vuilafzettingen van uw wasmachine.
Bacteriën komen door het wassen op lage temperaturen of teveel wasmiddel doseren. Vaak gaan mensen meer wasmiddel gebruiken om de vieze vlekken of de stank eruit te krijgen. Hierdoor ontstaat wasluis, ook wel bekend als vetluis.
Draai een onderhoudsbeurt: Laat uw wasmachine leeg draaien zonder wasmiddel. Kies het programma voor kookwas met de hoogst mogelijke temperatuur. Dit zal veelal 90 of 95 graden zijn.
Reinigingsoplossing om slechte geuren en resten van uw wasmachine te verwijderen.

Miele Reinigingsmiddel 200gr.
U wilt dat uw wasgoed in uw Miele-wasmachine altijd perfect schoon wordt. Om uw Miele-wasmachine gedurende de hele levensduur perfect te laten functioneren, wordt aanbevolen het apparaat regelmatig grondig te reinigen. Met Miele-reinigingsmiddelen voor wasmachines worden mogelijke afzettingen allemaal verwijderd. Zo blijft de werking van de machine behouden.

Vaatwasser:

Voor de onderhoudsproducten van u wasmachine moet u bij OnderdelenExpert zijn.
Hieronder een greep uit ons assortiment.

AEG super ontvetter voor vaatwasser.
Deze zeer krachtige ontvetter voor is voor u vaatwasser een veilige en efficiënte oplossing, zelfs op moeilijk bereikbare delen. Plaats de inhoud in de lege vaatwasser en laat een 50ºC-programma lopen zonder voorwas. Herhaal deze procedure 4 keer per jaar voor de optimale prestaties van u vaatwasser.

Wpro ontkalker voor vaatwasser.
Deze ontkalker is voor u wasmachines en vaatwasser. Dit product verbetert de prestaties en verlengt de levensduur van u apparaat. Bij voorkeur om de 6 maanden behandelen.

Koelkast / Vriezers:

Voor de onderhoudsproducten van u koelkast en vriezer moet u bij OnderdelenExpert zijn.
Hieronder een greep uit ons assortiment.

AEG Koelkast reiniger 250ml. Fridge Care.
Dit schoonmaakmiddel is van hoge kwaliteit. Gewoon spuiten en afvegen met een vochtige doek. Afspoelen is niet noodzakelijk. Het schoonmaakmiddel neutraliseert geurtjes, verwijdert op eenvoudige wijze vlekken en zorgt voor een schoon oppervlak. Kan zowel aan de binnen- als aan de buitenkant gebruikt worden.

Wpro Koelkastreiniger 500ml. Koelkast.
Dit professionele Wpro reinigingsproduct voor koelkast en diepvriezer te reinigen is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken en zuiveren van de binnen en buitenkant van uw koelkast of diepvriezer. Verwijdert onaangename geurtjes en laat een aangename citroengeur achter.

Waterfilters.

Herontdek nu de pure smaak van water met de waterfilters van OnderdelenExpert! Een waterfilter verwijdert onzuiverheden uit het water door middel van een fysieke barrière, een chemisch proces of een biologisch proces. Filters zuiveren water in verschillende mate voor drinkwater uit u Amerikaansekoelkast. Maar we hebben ook waterfilters voor u koffiezetter.

Onderhoudsproducten bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u alle onderhoudsartikelen makkelijk en eenvoudig bestellen en veilig betalen met o.a. iDeal.

Welkom bij OnderdelenExpert.

Wij zijn de webshop voor onderhoudsartikelen voor huishoudelijke apparatuur in onze branche. OnderdelenExpert bied een groot assortiment onderhoudsproducten voor huishoudelijke apparaten. Vele merken bieden onderhoudsproducten aan. OnderdelenExpert selecteert welke producten u het best voor u apparaat kunt gebruikten om het te onderhouden, reinigen, ontvetten of ontkalken. Ook voor waterfilters hoeft u niet meer verder te zoeken. Voor de goedkoopste witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Doordat wij direct bij de fabriek de onderhoudsproducten bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek!

Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 1.247 beoordelingen