RVS

Deze RVS gasslangen zijn de oplossing voor het aansluiten van gasverbruikstoestellen met een vaste opstelling. Voorbeelden zijn o.a.: inbouwfornuis, inbouwoven, wasmachine of wasdroger op gas, vast opgesteld warmwater doorstroomtoestel, gaskachel, CV-toestel, fornuis. De RVS gasslang bestaat uit een gegolfde gele RVS slang en heeft een gele PE beschermmantel en gelaste RVS koppelingen M24 x 1,5 wartelmoeren.

De RVS gasslang kan rechtstreeks op ieder vastopgesteld gasverbruikstoestel worden aangesloten. Dit product, dat eenvoudig en snel te installeren is, garandeert een optimale, veilige en flexibele verbinding.

Voordelen RVS Gasslang:

GASTEC QA kwaliteitskeurmerk
Behoeft geen onderhoud
Directe aansluiting op het gasverbruikstoestel
Eenvoudige en snelle montage
Hoge temperatuursbestendigheid (-50ºC tot 70ºC)
Lange levensduur
Leverbaar in diverse lengtes

Installatievoorschrift:

Verwijder de verpakking pas bij aanvang van de montage, sluit de gastoevoerkraan alvorens met de montage te beginnen, volg de voorschriften voor aardgasinstallaties zoals vastgelegd in NEN 1078, leg de leiding met inachtneming van de maximale toelaatbare kleinste buigradius Rmin (zie tabel), voorkom iedere beschadiging tijdens de montage, gebruik geen montagegereedschap op het gegolfde gedeelte, oefen geen wringbelasting uit op het gegolfde gedeelte, iedere buigbare roestvast stalen gasaansluitleiding is op gasdichtheid gecontroleerd, controleer de installatie op lekdichtheid conform de geldende voorschriften/werkbladen. Verwijder het schuimmiddel direct na de lekcontrole en reinig de gasaansluitleiding grondig.

 

Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 1.247 beoordelingen