Informatie webshop OnderdelenExpert.nl

Over ons:

Welkom bij OnderdelenExpert. Wij zijn de webshop voor onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur. In onze webshop vind u de meest voorkomend witgoed onderdelen, stofzuiger onderdelen, stofzuigerzakken, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, gereedschappen, centrale stofzuiger materialen en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten.

Witgoed onderdelen

Voor de goedkoopste witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Doordat wij direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek! Bij witgoed onderdelen kunt u denken aan wasmachine onderdelen. Is er iets stuk aan uw wasmachine dan kunt u deze maken met de wasmachine onderdelen van OnderdelenExpert.

Naast wasmachine onderdelen en koelkast onderdelen kunt u bij ons ook terecht voor: vaatwasser onderdelen, afzuigkap onderdelen, koffieapparaat onderdelen, wasdroger onderdelen, droger onderdelen, magnetron onderdelen, vriezer onderdelen, stofzuiger onderdelen, Stofzuigerzakken. Omdat wij alle gangbare onderdelen op voorraad hebben kunnen wij snel leveren. Vandaag besteld, morgen in huis (*)!

Kunt u een onderdeel niet vinden op onze site? Doe dan een aanvraag voor een onderdeel. Klik hier om een aanvraag te doen.

Installatiemateriaal:

Naast Witgoed onderdelen verkopen wij ook alle aansluitmaterialen, electra onderdelen en pvc voor het installeren van u witgoedapparatuur.

Gereedschap:

In onze webshop vindt u professionele monteurs gereedschap en budget gereedschap voor thuis te gebruiken.

Onderhoudsproducten:

Ook voor het onderhoud en reinigen van u apparaat kunt u terecht bij OnderdelenExpert. Wij hebben onderhoudsproducten voor de volgende apparaten: Afzuigkap, Barbecue, Koelen en Vriezen, Koffiezetter, Oven of Magnetron, Strijkijzer, Vaatwasser, Wasmachine, Scheerapparaten.

Overige product categorieën:

Onder overige producten vind u de volgende categorieën: Lampen, Batterijen, Pompen, Lagers, Snaar, Aanloopcondensatoren, Witgoed accessoires, Professionele apparaten, Airco, Frietpan, Strijkijzer, Koffiezetapparaat, Scheerapparaat / Tondeuse, Mixer / Blender, Bakvormen, Werkkleding / PBM

Centraal stofzuig systeem:

Een centrale stofzuiger zorgt voor luxe en gemak, grote zuigkracht, betere hygiëne. u hoeft niet met die zware stofzuiger de trap op of af. Door de zeer grote stofzuigerzakken hoeft u deze maar sporadisch te vervangen. Wij hebben het breedste assortimenten van centrale stofzuiger eenheden voor alle toepassingen OnderdelenExpert is in staat om de meest geschikte oplossing voor uw huis, ongeacht de grote van u woning of bedrijf. Voor appartementen, middelgrote flats, vakantie verblijf raden we wat kleinere mini, centraal stofzuigsystemen aan.

Duidelijk en veilig online bestellen:

Op onze website doen wij er alles aan om voor te zorgen dat er veilig betaald kan worden en dat u gegevens niet in de verkeerde handen vallen. Wij zijn aangesloten bij thuiswinkel om er voor te zorgen dat alles voor een consument betrouwbaar blijft.

Beveiliging via ForusP OWASP Top10 Secure wordt regelmatig door ons gecontroleerd op de meest gevaarlijke lekken zoals Cross-Site Scripting (XSS) en SQL Injections.

Ophalen op locatie:

Bestellingen kunnen bij ons worden afgehaald tijdens de openingstijden van ons bedrijf. U betaald contant bij afhalen in ons bedrijf (Industriepark 20, 5374 CM, Schaijk)

Persoonlijk vakkundig contact:

Ons team van experts zal van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur voor u bereikbaar zijn. Daarbuiten kunt een onderdelen aanvraagformulier invullen. U krijgt dan de volgende werkdag van ons een reactie. Uw vertrouwde onderdelen expert. Snel, duidelijk en veilig online bestellen.

Neem Contact Op:

OnderdelenExpert
Industriepark 20
5374 CM Schaijk

Telefoon: 0486-425215
E-mail: info@onderdelenexpert.nl

Openingstijden:

  • maandag 8:30 t/m 17:00
  • dinsdag 8:30 t/m 17:00
  • woensdag 8:30 t/m 17:00
  • donderdag 8:30 t/m 17:00
  • vrijdag 8:30 t/m 17:00

Eigen KennisCentrum:

Wij beschikken over een eigen KennisCentrum waar wij alle data en documenten bewaren. Deze bevat gebruikershandleiding, tekeningen, video`s, etc.

Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 1.247 beoordelingen