Neff Onderhoud onderdelen

OnderdelenExpert bied een groot assortiment onderhoudsproducten voor huishoudelijke apparaten. Vele merken bieden onderhoudsproducten aan. OnderdelenExpert selecteert welke producten u het best voor u apparaat kunt gebruikten om het te onderhouden, reinigen, ontvetten of ontkalken. Ook voor waterfilters hoeft u niet meer verder te zoeken.

Wij verkopen o.a. onderhoudsproducten van de volgende merken: AEG / Electrolux , Miele , Itho / Novy , Bosch / Siemens , Bauknecht / Whirlpool / WPRO , Severin , Universeel.


Voor Neff witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Wij leveren nieuwe Neff onderdelen en accessoires van alle witgoed apparaten. Alle gangbare originele Bosch onderdelen kunt u eenvoudig online bestellen. Komt u er niet uit of staat het onderdeel wat u zoekt er niet bij neem dan gerust contact met ons op.

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onderhoudsartikelen

Het onderhouden van u huishoudelijke apparaten is van levensbelang. Door op de juiste wijze u apparaten te reinigen of ontkalken kan dit de levensduur tot wel 2 keer verlengen. Zorg er voor dat u goed onderzoekt wel product het best werkt voor u apparaat. Door het apparaat op de juiste wijze te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen bespaar je jezelf een dure reparatie of een te vroege aanschaf van een nieuw apparaat.

Wasmachine:

Voor de onderhoudsproducten van u wasmachine moet u bij OnderdelenExpert zijn.
Hieronder een greep uit ons assortiment.

AEG super clean voor wasmachine.
Houd uw wasautomaat in beste conditie. Dit diep reinigend product maakt gebruik van krachtige enzymen en ontvetters om aangekoekt vuil te verwijderen van de deurmanchet, de trommel en de leidingen en om deze onderdelen grondig te reinigen. Uw wasmachine blijft dus altijd fris. Elk pak bevat 2 behandelingssets.

WPRO PowerFresh verwijdert effectief vuilafzettingen van uw wasmachine.
Bacteriën komen door het wassen op lage temperaturen of teveel wasmiddel doseren. Vaak gaan mensen meer wasmiddel gebruiken om de vieze vlekken of de stank eruit te krijgen. Hierdoor ontstaat wasluis, ook wel bekend als vetluis.
Draai een onderhoudsbeurt: Laat uw wasmachine leeg draaien zonder wasmiddel. Kies het programma voor kookwas met de hoogst mogelijke temperatuur. Dit zal veelal 90 of 95 graden zijn.
Reinigingsoplossing om slechte geuren en resten van uw wasmachine te verwijderen.

Miele Reinigingsmiddel 200gr.
U wilt dat uw wasgoed in uw Miele-wasmachine altijd perfect schoon wordt. Om uw Miele-wasmachine gedurende de hele levensduur perfect te laten functioneren, wordt aanbevolen het apparaat regelmatig grondig te reinigen. Met Miele-reinigingsmiddelen voor wasmachines worden mogelijke afzettingen allemaal verwijderd. Zo blijft de werking van de machine behouden.

Vaatwasser:

Voor de onderhoudsproducten van u wasmachine moet u bij OnderdelenExpert zijn.
Hieronder een greep uit ons assortiment.

AEG super ontvetter voor vaatwasser.
Deze zeer krachtige ontvetter voor is voor u vaatwasser een veilige en efficiënte oplossing, zelfs op moeilijk bereikbare delen. Plaats de inhoud in de lege vaatwasser en laat een 50ºC-programma lopen zonder voorwas. Herhaal deze procedure 4 keer per jaar voor de optimale prestaties van u vaatwasser.

Wpro ontkalker voor vaatwasser.
Deze ontkalker is voor u wasmachines en vaatwasser. Dit product verbetert de prestaties en verlengt de levensduur van u apparaat. Bij voorkeur om de 6 maanden behandelen.

Koelkast / Vriezers:

Voor de onderhoudsproducten van u koelkast en vriezer moet u bij OnderdelenExpert zijn.
Hieronder een greep uit ons assortiment.

AEG Koelkast reiniger 250ml. Fridge Care.
Dit schoonmaakmiddel is van hoge kwaliteit. Gewoon spuiten en afvegen met een vochtige doek. Afspoelen is niet noodzakelijk. Het schoonmaakmiddel neutraliseert geurtjes, verwijdert op eenvoudige wijze vlekken en zorgt voor een schoon oppervlak. Kan zowel aan de binnen- als aan de buitenkant gebruikt worden.

Wpro Koelkastreiniger 500ml. Koelkast.
Dit professionele Wpro reinigingsproduct voor koelkast en diepvriezer te reinigen is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken en zuiveren van de binnen en buitenkant van uw koelkast of diepvriezer. Verwijdert onaangename geurtjes en laat een aangename citroengeur achter.

Waterfilters.

Herontdek nu de pure smaak van water met de waterfilters van OnderdelenExpert! Een waterfilter verwijdert onzuiverheden uit het water door middel van een fysieke barrière, een chemisch proces of een biologisch proces. Filters zuiveren water in verschillende mate voor drinkwater uit u Amerikaansekoelkast. Maar we hebben ook waterfilters voor u koffiezetter.

Onderhoudsproducten bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u alle onderhoudsartikelen makkelijk en eenvoudig bestellen en veilig betalen met o.a. iDeal. Onderhoudsartikelen die u bij ons kunt bestellen zijn geschikt voor de volgende apparaten:

Welkom bij OnderdelenExpert.

Wij zijn de webshop voor onderhoudsartikelen voor huishoudelijke apparatuur in onze branche. OnderdelenExpert bied een groot assortiment onderhoudsproducten voor huishoudelijke apparaten. Vele merken bieden onderhoudsproducten aan. OnderdelenExpert selecteert welke producten u het best voor u apparaat kunt gebruikten om het te onderhouden, reinigen, ontvetten of ontkalken. Ook voor waterfilters hoeft u niet meer verder te zoeken. Voor de goedkoopste witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Doordat wij direct bij de fabriek de onderhoudsproducten bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek!

Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze merken onderhoud apparaten

Aeg apparaat onderhoud | Atag apparaat onderhoud | Bauknecht apparaat onderhoud | Bosch apparaat onderhoud | Braun apparaat onderhoud | Collo apparaat onderhoud | Commandant apparaat onderhoud | Electrolux apparaat onderhoud | Kontakt apparaat onderhoud | Krups apparaat onderhoud | Lg apparaat onderhoud | Liebherr apparaat onderhoud | Magimix apparaat onderhoud | Miele apparaat onderhoud | Nedco apparaat onderhoud | | Novy_itho apparaat onderhoud | Philips apparaat onderhoud | Samsung apparaat onderhoud | Severin apparaat onderhoud | Siemens apparaat onderhoud | Stofzuigerzakken_budget apparaat onderhoud | Tefal apparaat onderhoud | Universeel apparaat onderhoud | Wpro apparaat onderhoud | Whirlpool apparaat onderhoud | Wynns apparaat onderhoud

Neff onderdelen

Neff is in 1877 opgericht door Carl Andreas Neff in Bretten, Duitsland. In 1914 maakte het bedrijf eerst een gasoven. In 1950 introduceerden ze hun eerste oven met een thermostaat. In 1957 introduceerde het de eerste magnetron. In 1957 introduceerde het de eerste inductiekookplaat (kookplaat). In 1961 introduceerde het de eerste geïntegreerde kooktoestellen in Europa, In 1970 vertakte het zich naar het volledige scala van eenheden om een ingerichte keuken te maken. Tegen het begin van de jaren zeventig waren de fornuizen een van de eersten die werden aangestuurd met een digitale klok. In 1967 vormden Robert Bosch GmbH uit Stuttgart en Siemens AG uit München een joint venture, Bosch en Siemens Hausgeräte GmbH. Het kocht NEFF in 1982. Nu is Neff nog steeds onderdeel van de BSH groep.

BSH Groep

Onder de naam BSH vallen een aantal merknamen. Bosch, Siemens en Neff, ze komen tegenwoordig uit de zelfde fabriek. Ook de onderdelen. Alle onderdelen zijn van ongekend hoge kwaliteit. Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid. BSH is al meer als 50 jaar is de branche. Omdat wij rechtstreeks de onderdelen bestellen bij de fabriek kunnen wij deze goedkoop verkopen in onze shop.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn Neff apparaat

Om de goede onderdelen voor jouw Neff apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Het modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende  pagina. (Het type nummer vinden)

Neff onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u de Neff onderdelen veilig bestellen en betalen met iDeal. Zo bieden we onderdelen voor Neff vaatwasser aan. Bijna alles is uit voorraad leverbaar. Andere onderdelen die u tevens bij ons kunt bestellen zijn onder andere:

Welkom bij OnderdelenExpert.

OnderdelenExpert is ruim 27 jaar actief in een markt die hectisch kan zijn, door vooral snel en kordaat handelen hebben we een vaste sterke positie in de markt weten te houden. Dit is altijd onze missie geweest. Wij zetten ons in voor de hoogste kwaliteit, betrouwbare leveringen, hoge service graad en niet onbelangrijk, goede prijzen! Vooral feeling met de markt houden zodat we met u mee kunnen denken. We streven altijd naar een win-win situatie zodat u ook de mogelijkheid heeft hiervan te profiteren.

Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Uw probleem is onze uitdaging! ( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit ! )

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 1000 beoordelingen