Bauknecht Tussenstukken onderdelen

De tussenstukken van OnderdelenExpert. ook wel combirand of stapelkit genoemd zijn een ideale oplossing om ruimte te besparen op plekken waar een wasmachine en droger in een kleine ruimte staat. Alle tussenstukken zijn universeel. Dit houd in voor alle bekende merken en types wasmachines en wasdrogers (droogkasten). Neem een kijkje op de productpagina voor alle productspecificaties.

Filteren

Tussenstuk

Uw wasmachine en wasdroger op elkaar is een goede oplossing om ruimte te besparen in de wasruimte of badkamer. Deze tussenstukken zijn een ideale en handige oplossingen om de ruimte tussen de 2 machines af te dekken en weg te werken. Alle tussenstukken zijn universeel. Dit houd in dat deze dus geschikt zijn voor alle bekende merken en types wasmachine en droogkasten met een breedte van 60 cm. Een stapelkit is meestal eenvoudig zelf te installeren.

Tussenstuk aluminium

De combirand is de ideale oplossing als uw wasmachine en droger op elkaar gestapeld staan.

Tussenstuk met werkblad

De Wasmachine combirand is geschikt om tussen uw droger en wasmachine te plaatsen, waardoor u over een handig uitschuifbaar werkblad direct onder uw wasdroger beschikt. Je kunt gemakkelijk tot 20 kg wasgoed op het werkblad sorteren.

Bauknecht onderdelen

Bauknecht was een Duitse fabrikant in huishoudelijke apparatuur. De firma werd in 1919 door Gottlob Bauknecht. Pas na de Tweede Wereldoorlog begon de firma keukenapparatuur te produceren, in de vorm van een roermachine (1948), koelkasten (1951), wasmachines (1958) en vaatwasmachines (1971). In (1982) werd het bedrijf werd gekocht door Philips, die uiteindelijk de productie samenvoegde met de van Philips overgenomen Ignis-fabrieken. In (1991) nam Whirlpool de witgoed-activiteiten van Philips geheel over en werden Bauknecht Whirlpool en Ignis 1 bedrijf.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn Bauknecht apparaat

Om de goede onderdelen voor jouw Bauknecht apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Uw modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende  pagina. (Het type nummer vinden)

Bauknecht onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u de Bauknecht onderdelen veilig bestellen en betalen met iDeal. Zo bieden we onderdelen voor Bauknecht vaatwasser en Bauknecht wasmachine onderdelen aan. Bijna alles is uit voorraad leverbaar. Andere Bauknecht onderdelen die u tevens bij ons kunt bestellen zijn onder andere:

Welkom bij OnderdelenExpert.

Wij zijn de webshop voor onderdelen en accessoires van huishoudelijke apparatuur. In onze webshop vind u de meest voorkomend Bauknecht onderdelen, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Voor de goedkoopste witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Doordat wij direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek!

Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit?
( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit ! )

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 1000 beoordelingen