AEG

Bij OnderdelenExpert bent u aan het juiste adres voor originele AEG onderdelen. Alle AEG onderdelen zijn eenvoudig online te bestellen. Alle gangbare onderdelen zijn uit voorraad leverbaar en scherp geprijsd. Kunt u het onderdeel niet vinden neem dan gerust contact met ons op.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 703

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

AEG onderdelen

AEG werd opgericht in 1883 door Emil Rathenau. Hij noemde het ``Deutsche Edison-Gesellschaft für angewandte Elektricität.`` AEG heeft flink meegewerkt aan de witgoed apparaten zoals wij die nu kennen. In 1910 kwamen ze op de markt met het elektrische fornuis en 1950 de wasmachine. In 1964 lanceerde ze de eerste kleding wasdroger. Later innoveerde ze producten en kwamen ze on 1987 met een inductiekookplaat en 1997 de wasdroger met warmtepomp. Op een hoogtepunt in 1985 had AEG 300.000 werknemers.

AEG Groep

Onder de naam AEG & Electrolux vallen nog een aantal merknamen. Marijnen, Zanker, en Zanussi komen tegenwoordig uit de zelfde fabriek. Ook de onderdelen. Alle onderdelen zijn van ongekend hoge kwaliteit en getest volgens de AEG standaard. Omdat wij rechtstreeks AEG onderdelen bestellen bij de AEG fabriek kunnen wij deze goedkoop aanbieden.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn AEG apparaat

Om de goede onderdelen voor jouw AEG apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Uw modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende  pagina. (Het type nummer vinden)

AEG onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u de AEG onderdelen veilig bestellen en betalen met iDeal. Zo bieden we onderdelen voor AEG vaatwasser en AEG wasmachine onderdelen aan. Bijna alles is uit voorraad leverbaar. Andere AEG onderdelen die u tevens bij ons kunt bestellen zijn onder andere:

Welkom bij OnderdelenExpert.

Wij zijn de webshop voor onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur. In onze webshop vind u de meest voorkomend witgoed onderdelen, stofzuiger onderdelen, stofzuigerzakken, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, gereedschappen, centrale stofzuig systemen en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Voor de goedkoopste witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Doordat wij direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek!

Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit?

( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit! )

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 1000 beoordelingen