Whirlpool onderdelen

Het complete aanbod aan witgoed onderdelen en accessoires van de bekende merken zoals Whirlpool, Bauknecht, Ignis, Hotpoint, Ariston, Indesit en Ikea vind u in onze online onderdelenshop. Alle vaker voorkomende onderdelen zijn uit voorraad leverbaar. Vandaag voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd. Laagste prijsgarantie op originele onderdelen!

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 515

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 515

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Whirlpool onderdelen

Whirlpool werd opgericht in 1911, het hete toen Upton Machine Corporation. Het bedrijf was gevestigd in Michigan Amerika. Ze maakte elektrische was- en wringmachines met motoraandrijving, zoals dat toen heette. In 1950 werd de naam veranderd in Whirlpool Corporation. In 1957 kregen ze een aanzienlijk marktaandeel in Brazilië voor grote huishoudelijke apparaten. In de laatste 30 jaar hebben ze veel grote merken weten over te kopen zoals In 1991 nam Whirlpool de witgoed-activiteiten van Philips geheel over. Philips had inmiddels Bauknecht en Ignis al overgenomen. De Whirlpool groep groeit door en heeft enkele jaren geleden de merken Ariston, Hotpoint en Indesit over genomen. Alle witgoed onderdelen voor Europa komen tegenwoordig uit 1 centrale fabriek uit Italië.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn Whirlpool apparaat

Om de goede onderdelen voor jouw Whirlpool apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Uw modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende  pagina. (Het type nummer vinden)

Whirlpool onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert

Via onze webshop kunt u de Whirlpool onderdelen veilig bestellen en betalen met iDeal. Zo bieden we onderdelen voor Whirlpool droogkasten en Whirlpool wasautomaat onderdelen aan. Bijna alles is uit voorraad leverbaar. Andere Whirlpool onderdelen die u tevens bij ons kunt bestellen zijn onder andere:

Whirlpool Wasmachine onderdelen

Whirlpool Wasdroger onderdelen

Whirlpool Afzuigkap onderdelen

Whirlpool Koelen / Vriezen onderdelen

Whirlpool Kookplaat / Gas-Electrisch onderdelen

Whirlpool Oven / Magnetron / Fornuis koelkast onderdelen

Whirlpool Vaatwasser onderdelen

• Whirlpool Onderhoudsproducten

Welkom bij OnderdelenExpert.

Wij zijn de online onderdelenshop voor onderdelen, onderhoudsartikelen en accessoires van huishoudelijke apparatuur. In onze shop vind u de meest voorkomend Whirlpool onderdelen, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Doordat wij veelal direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek!

Soms kan het lastig zijn het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit?
( Stel ons gewoon de vraag en we zoeken het voor je uit ! )