Atag

Koop online uw onderdelen voor al u Atag apparaten bij OnderdelenExpert. Wij verkopen de meest voorkomende en goedkoopste Atag uit voorraad. U hoeft uw deur niet meer uit voor het bestellen van u Atag onderdelen. Alles in 1 webshop. Snel, duidelijk en veilig online bestellen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-172 van 172

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Atag onderdelen

Atag is een merknaam van 2 Nederlandse bedrijven, een fabrikant van verwarmingsapparatuur in Lichtenvoorde en een fabrikant van keukenapparatuur in Duiven. Het bedrijf werd in 1948 opgericht. Het bedrijf groeide sterk in de jaren tachtig en ontwikkelde nieuwe apparatuur zoals inductiekookplaten en stoomovens. Atag is nu actief in de Benelux met keukenapparatuurmerken Atag, Pelgrim en Etna. Het bedrijf maakt sinds 2008 deel uit van de Gorenje Group uit Slovenië, telt meer dan 500 medewerkers.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn Atag apparaat

Om de goede onderdelen voor jouw Atag apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Uw modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende  pagina. (Het type nummer vinden)

Electrolux onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u de Atag onderdelen makkelijk bestellen en betalen met iDeal. Zo bieden we alle gangbare onderdelen uit voorraad aan. Onderdelen die u bij ons kunt bestellen zijn geschikt voor de volgende apparatuur:

Welkom bij OnderdelenExpert.

Wij zijn de webshop voor onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur. In onze webshop vind u de meest voorkomend witgoed onderdelen, stofzuiger onderdelen, stofzuigerzakken, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, gereedschappen, centrale stofzuig systemen en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Voor de goedkoopste witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Doordat wij direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek!

Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit?
( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit ! )

Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 1.247 beoordelingen