Neff Ventielen

Voor Neff witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Wij leveren nieuwe Neff onderdelen en accessoires van alle witgoed apparaten. Alle gangbare originele Bosch onderdelen kunt u eenvoudig online bestellen. Komt u er niet uit of staat het onderdeel wat u zoekt er niet bij neem dan gerust contact met ons op.

Filteren

Neff onderdelen

Neff is in 1877 opgericht door Carl Andreas Neff in Bretten, Duitsland. In 1914 maakte het bedrijf eerst een gasoven. In 1950 introduceerden ze hun eerste oven met een thermostaat. In 1957 introduceerde het de eerste magnetron. In 1957 introduceerde het de eerste inductiekookplaat (kookplaat). In 1961 introduceerde het de eerste geïntegreerde kooktoestellen in Europa, In 1970 vertakte het zich naar het volledige scala van eenheden om een ingerichte keuken te maken. Tegen het begin van de jaren zeventig waren de fornuizen een van de eersten die werden aangestuurd met een digitale klok. In 1967 vormden Robert Bosch GmbH uit Stuttgart en Siemens AG uit München een joint venture, Bosch en Siemens Hausgeräte GmbH. Het kocht NEFF in 1982. Nu is Neff nog steeds onderdeel van de BSH groep.

BSH Groep

Onder de naam BSH vallen een aantal merknamen. Bosch, Siemens en Neff, ze komen tegenwoordig uit de zelfde fabriek. Ook de onderdelen. Alle onderdelen zijn van ongekend hoge kwaliteit. Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid. BSH is al meer als 50 jaar is de branche. Omdat wij rechtstreeks de onderdelen bestellen bij de fabriek kunnen wij deze goedkoop verkopen in onze shop.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn Neff apparaat

Om de goede onderdelen voor jouw Neff apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Het modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende  pagina. (Het type nummer vinden)

Neff onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u de Neff onderdelen veilig bestellen en betalen met iDeal. Zo bieden we onderdelen voor Neff vaatwasser aan. Bijna alles is uit voorraad leverbaar. Andere onderdelen die u tevens bij ons kunt bestellen zijn onder andere:

Welkom bij OnderdelenExpert.

OnderdelenExpert is ruim 27 jaar actief in een markt die hectisch kan zijn, door vooral snel en kordaat handelen hebben we een vaste sterke positie in de markt weten te houden. Dit is altijd onze missie geweest. Wij zetten ons in voor de hoogste kwaliteit, betrouwbare leveringen, hoge service graad en niet onbelangrijk, goede prijzen! Vooral feeling met de markt houden zodat we met u mee kunnen denken. We streven altijd naar een win-win situatie zodat u ook de mogelijkheid heeft hiervan te profiteren.

Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Uw probleem is onze uitdaging! ( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit ! )

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 1000 beoordelingen