LG Schokdempers

Voor diverse LG onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Zo hebben wij LG wasmachine onderdelen en LG koelkast onderdelen. Een lijstje met categorieën waarvan wij LG onderdelen kunnen leveren vind u links op deze pagina. Vandaag voor 16:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Filteren

LG onderdelen

De huishoudelijk apparaten van LG zijn voorzien van de meest nieuwste technologieën. Wassen: Wat dacht je van het Direct Drive-systeem, dat je motor zonder riemen veel efficiënter, stiller en zuiniger aandrijft dan een conventionele motor. Of maak kennis met TrueSteam, dat korte metten maakt met kreuken en allergenen en je was zeer intensief reinigt. Drogen: of het nu gaat om grote dekbedden of om je kwetsbaarste kleding, de machines van LG zijn zowel groot als geavanceerd genoeg voor al je textiel. De LG Sensor Dry-technologie zorgt er bijvoorbeeld voor dat je machine stopt zodra de sensoren aangeven dat je was droog genoeg is. Zo blijft alles in goede staat en bespaart je ook nog eens flink op je energierekening. Koelen/vriezen: houd je levensmiddelen langer en veiliger vers met de koel- en vriestechnologie van LG. Wij hebben aan alles gedacht: Bijvoorbeeld het Total No Frost-systeem, dat je koeler/vriezer condens- en ijsvrij houdt, om maar een voorbeeld te noemen.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn LG apparaat

Om de goede onderdelen voor jouw LG apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Uw modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende  pagina. (Het type nummer vinden)

LG onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u alle LG onderdelen veilig bestellen en betalen met o.a. iDeal. Bijna alles is uit voorraad leverbaar. De categorieën van LG onderdelen die u tevens bij ons kunt bestellen zijn onder andere:

 • LG Wasmachine onderdelen
 • LG Wasdroger onderdelen
 • LG Koelen / Vriezen onderdelen
 • LG Oven / Magnetron / Fornuis koelkast onderdelen
 • LG Vaatwasser onderdelen
 • Welkom bij OnderdelenExpert.

  Wij zijn de webshop voor onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur. In onze webshop vind u de meest voorkomend witgoed onderdelen, stofzuiger onderdelen, stofzuigerzakken, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, gereedschappen, centrale stofzuiger materialen en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Voor de goedkoopste witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Doordat wij direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek!

  Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit?
  ( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit ! )

  Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 1000 beoordelingen