Marijnen Verwarmingselementen

Via deze pagina kunt u uw Marijnen onderdelen bestellen. Hier kunt u ook eenvoudig en veilig betalen met o.a. iDeal. Naast de goedkoopste Marijnen onderdelen bieden wij snelle levering. Vandaag voor 16:00 uur u Marijnen onderdelen besteld, morgen in huis! Diverse witgoed onderdelen zoals onderdelen voor wasmachines, wasdroger onderdelen zijn een opsomming van wat u allemaal bij ons kunt bestellen. Alle categorieën vindt u links op deze pagina.

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Marijnen onderdelen

Na de 2de Wereldoorlog werd Technisch Bureau Marynen importeur van koel- en vriesinstallaties. Onder meer het merk Kelvinator werd vertegenwoordigd. In 1962 werd onder het eigen merk 'Marynen' begonnen met de verkoop van koelkasten, vrieskisten en wasmachines. In Culemborg had het bedrijf twee fabrieken voor bedrijfskoelinstallaties. In 1970 nam Zanussi de afdeling huishoudelijke apparaten van Marynen over. Zanussi werd in 1984 onderdeel van Electrolux. In 2007 is de merknaam Marijnen in Nederland gestopt.

Electrolux / Marijnen Groep

Onder de naam Electrolux / Marijnen vallen nog een aantal merknamen. AEG, Zanker, en Zanussi komen tegenwoordig uit de zelfde fabriek. Ook de onderdelen. Alle onderdelen zijn van ongekend hoge kwaliteit en getest volgens de Electrolux standaard. Omdat wij rechtstreeks Electrolux onderdelen bestellen bij de Electrolux fabriek kunnen wij de voor de beste prijzen verkopen.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn Marijnen apparaat

Om de goede onderdelen voor jouw Marijnen apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Het modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende  pagina. (Het type nummer vinden)

Marijnen onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u Marijnen onderdelen makkelijk bestellen en betalen met o.a. iDeal. Wij bieden alle gangbare onderdelen uit voorraad aan. Onderdelen die u bij ons kunt bestellen zijn geschikt voor de volgende apparatuur:

Welkom bij OnderdelenExpert.

Wij zijn de webshop voor onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur. In onze webshop vind u de meest voorkomend witgoed onderdelen, stofzuiger onderdelen, stofzuigerzakken, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, gereedschappen, centrale stofzuiger materialen en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Voor de goedkoopste witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Doordat wij direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek!

Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit?
( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit ! )

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 1000 beoordelingen