Bauknecht Wasdroger onderdelen

Een droger onderdeel kopen, het is gemakkelijker dan je denkt. Op deze pagina vind je alle droger onderdelen uit ons assortiment. Je kunt onze wasdroger onderdelen gemakkelijk online vinden door de juiste categorie te selecteren links op deze pagina.

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 70

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wasdroger

Een wasdroger, ook wel droogtrommel, droogautomaat, droogkast of droger genoemd, is een apparaat om wasgoed, nadat het gewassen is te drogen. Het vochtige wasgoed wordt in een trommel gedaan. Deze trommel draait rond terwijl er warme lucht doorheen geblazen wordt. In 2004 had ongeveer 60% van de Nederlandse huishoudens een wasdroger. De wasdroger bezit een trommel die voorzien is van perforaties. Deze wordt via een doorgaans platte aandrijfriem aangedreven door een elektromotor. Tijdens het draaien stroomt warme lucht langs het wasgoed. Hiervoor is een verwarmingselement en een ventilator ingebouwd. De droger kan voorzien zijn van een instelbare tijdschakelaar, of een systeem waarbij de hoeveelheid restvocht wordt gemeten. Meestal is er een knop voor het drogen met een lage temperatuur. De trommel die ronddraait, draait afwisselend links- en rechtsom, zodat het wasgoed beter droogt. Voor de veiligheid is de trommel voorzien van een deurcontact, hierdoor zal de draaiende trommel meteen stoppen als de deur wordt geopend. Bij sommige modellen kan de deur alleen geopend worden als de droger uitgeschakeld is.

Een relatief nieuwe variant van de condensdroger is de warmtepompdroger. Deze machine is in staat warmte uit de omgevingslucht te halen door de compressie van koelmiddel (dat gebruikt wordt voor de condensatie) en niet van een weerstand. Warmtepompdrogers zijn daardoor zuiniger dan reguliere condensdrogers.

Het is gemakkelijk het juiste wasdroger onderdelen te bestellen.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en het uitzoeken van wasdroger onderdelen en aansluitmateriaal. De gangbare wasdroger onderdelen zijn direct leverbaar en kunnen dezelfde werkdag worden verstuurd. Wij hebben een enorm ruim assortiment wasdroger onderdelen van diverse merken wasdrogers o.a.: AEG, Bauknecht, Whirlpool, Bosch, Siemens, Indesit. Daarom helpen wij u graag met het zoeken naar de juiste onderdelen bijvoorbeeld een afvoerpomp, deurhaak, snaren, spanrol, filters, viltband. Houdt u bij contact met onze Klantenservice altijd het typenummer van uw wasdroger bij de hand! Zodat wij u kunnen helpen aan het juiste onderdeel.
Het repareren van een wasdroger is meestal eenvoudig en door u zelf te doen. Als u de wasdroger zelf repareert hoeft u allen de kosten voor de onderdelen te betalen. Dat is goedkoper dan een monteur te laten komen of een nieuwe wasdroger kopen.

Over OnderdelenExpert

Op deze website kunt u alle onderdelen van uw wasmachine, wasdroger of keukenapparaten bestellen. Diverse installatiematerialen en onderhoudsartikelen die met witgoed te maken hebben. OnderdelenExpert levert ook monteurs gereedschap en lampen en batterijen voor huishoudelijk gebruik.  

Heeft u nog een vraag? Neem gerust contact met ons op. De medewerkers van OnderdelenExpert staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Onze merken wasdroger onderdelen

Ariston wasdroger onderdelen | Bauknecht wasdroger onderdelen | Beko wasdroger onderdelen | Blomberg wasdroger onderdelen | Candy wasdroger onderdelen | Edy wasdroger onderdelen | Electrolux wasdroger onderdelen | Hotpoint wasdroger onderdelen | Ignis wasdroger onderdelen | Ikea wasdroger onderdelen | Indesit wasdroger onderdelen | LG wasdroger onderdelen | Marijnen wasdroger onderdelen | Neff wasdroger onderdelen | Nordland wasdroger onderdelen | Optibelt wasdroger onderdelen | Samsung wasdroger onderdelen | Siemens wasdroger onderdelen | Universeel wasdroger onderdelen | WPRO wasdroger onderdelen | Whirlpool wasdroger onderdelen | ZOS wasdroger onderdelen | Zanker wasdroger onderdelen | Zanussi wasdroger onderdelen

Bauknecht onderdelen

Bauknecht was een Duitse fabrikant in huishoudelijke apparatuur. De firma werd in 1919 door Gottlob Bauknecht. Pas na de Tweede Wereldoorlog begon de firma keukenapparatuur te produceren, in de vorm van een roermachine (1948), koelkasten (1951), wasmachines (1958) en vaatwasmachines (1971). In (1982) werd het bedrijf werd gekocht door Philips, die uiteindelijk de productie samenvoegde met de van Philips overgenomen Ignis-fabrieken. In (1991) nam Whirlpool de witgoed-activiteiten van Philips geheel over en werden Bauknecht Whirlpool en Ignis 1 bedrijf.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn Bauknecht apparaat

Om de goede onderdelen voor jouw Bauknecht apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Uw modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende  pagina. (Het type nummer vinden)

Bauknecht onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u de Bauknecht onderdelen veilig bestellen en betalen met iDeal. Zo bieden we onderdelen voor Bauknecht vaatwasser en Bauknecht wasmachine onderdelen aan. Bijna alles is uit voorraad leverbaar. Andere Bauknecht onderdelen die u tevens bij ons kunt bestellen zijn onder andere:

Welkom bij OnderdelenExpert.

Wij zijn de webshop voor onderdelen en accessoires van huishoudelijke apparatuur. In onze webshop vind u de meest voorkomend Bauknecht onderdelen, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Voor de goedkoopste witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Doordat wij direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek!

Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit?
( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit ! )

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 1000 beoordelingen