Delonghi onderdelen

Bij OnderdelenExpert bent u aan het juiste adres voor originele DeLonghi onderdelen. Alle DeLonghi onderdelen zijn eenvoudig online te bestellen. Alle gangbare onderdelen zijn uit voorraad leverbaar en scherp geprijsd.

5 Artikel(en)

per pagina

5 Artikel(en)

per pagina

DeLonghi onderdelen

Het bedrijf werd in 1902 opgericht door de familie De 'Longhi als een kleine werkplaats voor industriële onderdelenproductie. Het bedrijf werd opgericht werd in 1902 was van oudsher een belangrijke producent van draagbare verwarmingstoestellen en airconditioners. Het bedrijf is zich rond de 1950 gaan uitgebreiden met bijna alle kleine huishoudelijke apparaten in de bereiding van voedsel en koken, evenals het schoonmaken en strijken van huishoudelijk, segmenten. De'Longhi is vooral bekend vanwege de espressoapparaten.

Welkom bij OnderdelenExpert.

In onze shop vind u de meest voorkomend witgoed onderdelen, stofzuiger onderdelen, stofzuigerzakken, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, gereedschappen, centrale stofzuiger systemen en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Wij zetten ons in voor de hoogste kwaliteit, betrouwbare leveringen, hoge service graad en niet onbelangrijk, goede prijzen.

Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit?
( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit! )