Ignis Zeepbak / Toebehoren

Het complete aanbod aan witgoed onderdelen en accessoires van de bekende merken zoals Whirlpool, Bauknecht, Ignis, Hotpoint, Ariston, Indesit en Ikea vind u in onze online onderdelenshop. Alle vaker voorkomende onderdelen zijn uit voorraad leverbaar. Vandaag voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd. Laagste prijsgarantie!

Filteren

Ignis onderdelen

Het bedrijf werd opgericht in 1946. Oprichter was Giovanni Borghi, vestiging in Comerio Italië. De naam ignis komt van het Latijn en betekent vuur. Dat heeft te maken met het feit dat het oorspronkelijke bedrijf, opgericht door Guido Borghi in 1943, elektrische fornuizen vervaardigde. Vanaf de jaren '50 werden ook gasfornuizen, strijkijzers, cv-ketels en later ook magnetrons, afwasmachines en wasmachines geproduceerd. In 1960 bediende men 38% van de Italiaanse markt voor huishoudelijke apparaten. Het was de op één na grootste Italiaanse fabriek voor dergelijke apparaten, na Zanussi. In 1970 nam Philips een belang van 50% in Ignis, en in 1972 werd Ignis geheel door Philips overgenomen. Uiteindelijk werden de Philips-activiteiten in 1991 door Whirlpool Corporation overgenomen, het hoofdkwartier van Whirlpool-Europa bevindt zich nog steeds in Comerio, terwijl er in Italië nog een vijftal productievestigingen van Whirlpool te vinden zijn.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn Ignis apparaat

Om de goede onderdelen voor jouw Ignis apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Uw modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende  pagina. (Het type nummer vinden)

Ignis onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze onderdelshop kunt u de Ignis onderdelen veilig bestellen en betalen met iDeal. Zo bieden we onderdelen voor Ignis droogkasten en Ignis wasautomaat onderdelen aan. alle gangbare onderdelen zijn uit voorraad. Andere Ignis onderdelen die u bij ons kunt bestellen zijn onder andere:

Welkom bij OnderdelenExpert.

Wij zijn de online onderdelenshop voor onderdelen, onderhoudsartikelen en accessoires van huishoudelijke apparatuur. In onze shop vind u de meest voorkomend Whirlpool onderdelen, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Doordat wij veelal direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek!

Soms kan het lastig zijn het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit?
( Stel ons gewoon de vraag en we zoeken het voor je uit ! )

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 1000 beoordelingen