Wasdroger onderdelen

Op zoek naar wasdroger onderdelen? Een wasdroger kent verschillende onderdelen en daarbij zijn er diverse merken die wasdrogers aanbieden. We hebben een assortiment aan verschillende wasdroger onderdelen die u eenvoudig online kunt bestellen. Snel onderdelen nodig? Vandaag besteld is morgen al in huis.
Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wasdroger onderdelen en accessoires

Een wasdroger is een apparaat om wasgoed, nadat het gewassen is te drogen. Het vochtige wasgoed wordt in een trommel gedaan. Deze trommel draait rond terwijl er warme lucht doorheen wordt geblazen. De wasdroger bezit een trommel die voorzien is van perforaties. Deze wordt via een doorgaans platte aandrijfriem aangedreven door een elektromotor. Tijdens het draaien stroomt warme lucht langs het wasgoed. Hiervoor zijn een verwarmingselement en een ventilator ingebouwd. Deze wasdroger onderdelen zijn essentieel. De droger kan voorzien zijn van een instelbare tijdschakelaar, of een systeem waarbij de hoeveelheid restvocht wordt gemeten. Meestal is er een knop voor het drogen met een lage temperatuur.

De trommel die ronddraait, draait afwisselend links- en rechtsom, zodat het wasgoed beter droogt. Voor de veiligheid is de trommel voorzien van een deurcontact, hierdoor zal de draaiende trommel meteen stoppen als de deur wordt geopend. Al deze droger onderdelen zijn te vinden op deze pagina.

Populaire droger onderdelen

Een wasdroger heeft natuurlijk een hoop verschillende onderdelen. Een droger draait bijvoorbeeld niet zonder de aandrijfriem. Hiermee roteert de trommel van de wasdroger. Doordat het een onderdeel is dat veel werk doet, kan het weleens gaan slijten. Om vuil en pluizen tegen te houden zit er een filter in. Hierdoor wordt de luchtstroom verbeterd en blijft de wasdroger goed werken. Een ander belangrijk onderdeel zijn de ventilatieslangen. Dit wasdroger onderdeel kan snel verstopt of beschadigd raken. Onderhoud zelf de wasdroger zodat de werking altijd optimaal zal blijven. Maak bijvoorbeeld altijd de filter schoon om brandgevaar te voorkomen. U kunt ook altijd de trommel langsgaan met een doek om resten te verwijderen. Als u de wasdroger zelf repareert, hoeft u alleen de kosten voor de onderdelen te betalen. Dat is goedkoper dan een monteur laten komen of een nieuwe wasdroger kopen.

Online wasdroger onderdelen bestellen

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en het uitzoeken van wasdroger onderdelen en aansluitmateriaal. De gangbare wasdroger onderdelen zijn direct leverbaar en kunnen dezelfde werkdag worden verstuurd. Wij hebben een enorm ruim assortiment wasdroger onderdelen van diverse merken wasdrogers o.a.: AEG, Bauknecht, Whirlpool, Bosch, Siemens en Indesit. Daarom helpen wij u graag met het zoeken naar de juiste onderdelen. Houdt u bij contact met onze klantenservice altijd het typenummer van uw wasdroger bij de hand. Zodat wij u kunnen helpen aan het juiste onderdeel.

Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 1.247 beoordelingen