Siemens

OnderdelenExpert heeft een groot assortiment aan Siemens onderdelen, schoonmaakartikelen en onderhoudsproducten voor alle Siemens witgoedapparaten en inbouw apparatuur. Omdat wij rechtstreeks onze Siemens onderdelen bestellen bij de Siemens fabrieken in Duitsland kunnen we alle Siemens onderdelen goedkoop leveren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 870

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Siemens onderdelen

De onderneming "Telegraphen-Bauanstalt von Siemens & Halske" werd op 1 oktober 1847 in Berlijn opgericht. Al sinds het begin van (1900) produceerde Siemens al elektrische huishoudelijke apparaten. De geschiedenis van Siemens Hausgeräte begon in (1906) met de stofzuigpomp, 's werelds eerste stofzuiger. Siemens produceerde huishoudelijke apparaten, zoals koffiemolens, haardrogers, droogkappen, strijkijzers, koelkasten, wasmachines en elektrische kooktoestellen, onder de merknaam "Protos" uit (1925). De "Gesellschaft für drahtlose Telegraphie mbH" of "Telefunken" zoals die bekend was, werd opgericht als een joint venture tussen Siemens en AEG en produceerde radio-ontvangers en de eerste televisietoestellen in de jaren (1930). In (1967) richtte het bedrijf vervolgens de gemeenschappelijke onderneming Bosch-Siemens op. Het merk Bosch had zich al gevestigd op de markt van huishoudelijke apparaten met producten zoals de koelkast in huis (1933), de Bosch-keukenmachine (1952) of 's werelds eerste ingebouwde fornuis (1962).

BSH Groep

Onder de naam BSH vallen een aantal merknamen. Bosch, Siemens en Neff, ze komen tegenwoordig uit de zelfde fabriek. Ook de onderdelen. Alle onderdelen zijn van ongekend hoge kwaliteit. Ontdek kwaliteit, perfectie en betrouwbaarheid. BSH is al meer als 50 jaar in de branche. Omdat wij rechtstreeks de onderdelen bestellen bij de fabriek kunnen wij deze goedkoop verkopen in onze shop.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn Siemens apparaat

Om de goede onderdelen voor jouw Siemens apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Het modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende  pagina. (Het type nummer vinden)

Siemens onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u de Siemens onderdelen veilig bestellen en betalen met iDeal. Zo bieden we o.a. onderdelen voor Siemens vaatwasser en Siemens wasmachine onderdelen aan. Alle gangbare onderdelen uit voorraad leverbaar. Andere onderdelen die u tevens bij ons kunt bestellen zijn voor o.a.:

Welkom bij OnderdelenExpert.

OnderdelenExpert is ruim 27 jaar actief in een markt die hectisch kan zijn, door vooral snel en kordaat handelen hebben we een vaste sterke positie in de markt weten te houden. Dit is altijd onze missie geweest. Wij zetten ons in voor de hoogste kwaliteit, betrouwbare leveringen, hoge service graad en niet onbelangrijk, goede prijzen! Vooral feeling met de markt houden zodat we met u mee kunnen denken. We streven altijd naar een win-win situatie zodat u ook de mogelijkheid heeft hiervan te profiteren.

Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Uw probleem is onze uitdaging! ( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit ! )

Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 1.247 beoordelingen