Nilfisk

Al generaties lang staat de naam Nilfisk synoniem voor stofzuigers. Van oma tot moeder en van moeder tot dochter, Nilfisk is net een extra familielid. Wilt u Nilfisk onderdelen bestellen? Bekijk in de webshop welke onderdelen u nodig heeft. Tevens kunt u in de webshop uw bestelling plaatsen. Vandaag voor 16:00 uur besteld. De volgende werkdag in huis!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 108

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Geschiedenis van Nilfisk. 

Nilfisk werd in 1906 in Denemarken opgericht door Peder Andersen Fisker en Hans Marius Nielsen als Fisker & Nielsen. Oorspronkelijk produceerde het bedrijf elektrische motoren als basiscomponent in ventilatoren, keukenliften, boormachines en later de motorfiets. De Nilfisk-stofzuiger van 1910 woog 17,5 kilo. Fisker nam een patent op deze uitvinding en kocht later Nielsen uit. De stofzuiger heeft de andere producten uitverkocht en de andere motorproducten zijn geleidelijk afgebouwd. Tegen 1954 had het bedrijf 1 miljoen stofzuigers verkocht. Nilfisk is een leverancier van professionele reinigingsapparatuur op zowel industriële, commerciële als consumentenmarkten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Brøndby in Denemarken, met dealers in meer dan 100 landen. Nilfisk heeft productiefaciliteiten in verschillende landen. Het heeft ongeveer 5.800 werknemers wereldwijd. De kernactiviteiten van het bedrijf zijn de levering van industriële en commerciële reinigingsmachines en professionele hogedrukreinigingsapparatuur. Nilfisk verkoopt ook stofzuigers en hogedrukreinigers aan consumenten. De belangrijkste wereldwijde merken van de Nilfisk Group zijn Nilfisk en Viper.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn Nilfisk apparaat.

Om het goede onderdelen voor u Nilfisk apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het typenummer van uw apparaat. Het typenummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op het apparaat.
Deze zit meestal op de onder- of op achterkant van uw apparaat. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende pagina. (Het type nummer vinden

Nilfisk onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u Nilfisk onderdelen veilig bestellen en betalen met iDeal. Zo bieden we onderdelen voor Nilfisk stofzuigers en Nilfisk stofzuigerzakken aan.
Bijna alles is uit voorraad. Kunt u het onderdeel niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op dan zoeken we het voor u uit.
De stofzuigeronderdelen die u tevens bij ons kunt bestellen zijn onder andere:

<

Welkom bij OnderdelenExpert. 

Wij zijn ruim 27 jaar actief in de onderdelen markt die soms hectisch kan zijn, door vooral snel en kordaat handelen hebben we onze vaste sterke positie in de markt weten te behouden. Dit is altijd onze missie geweest. Wij zetten ons in voor de hoogste kwaliteit, betrouwbare leveringen, hoge service graad en niet onbelangrijk, goede prijzen! Vooral feeling met de markt houden zodat we met u mee kunnen denken. We streven altijd naar een win-win situatie zodat u ook de mogelijkheid heeft hiervan te profiteren. Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal wel voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers.
Uw probleem is onze uitdaging! ( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit! )

Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 1.247 beoordelingen