Miele

Bent u op zoek naar Miele onderdelen? OnderdelenExpert heeft een ruim assortiment aan onderdelen van Miele. Deze kunt u makkelijk online bestellen zodat u ze zo snel mogelijk in huis heeft. OnderdelenExpert heeft meer dan 700 Miele onderdelen op voorraad.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 728

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Miele onderdelen

Het Duitse bedrijf Miele is opgericht door Reinhard Zinkann in 1899. Het begonnen met de productie van melkcentrifuges en botermachines. In 1907 verhuisde de fabriek naar Gütersloh. In 1960 werd de productie van automobielen gestaakt om meer aandacht te kunnen geven aan de bouw van huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, koelkasten en wasmachines. In België en Nederland is Miele met name bekend door zijn reclamespreuk: "Miele, er is geen betere", die bedacht was in 1955. Sinds begin 2014 gebruikt Miele echter op de Nederlandse televisie de Duitstalige slogan "Miele. Immer besser".

Typenummer van Miele onderdelen vinden

Om het juiste onderdeel te vinden van uw Miele apparaat moet u op zoek gaan naar het modelnummer. Dit modelnummer kunt u intypen in de zoekbalk van de website. Het modelnummer kunt u meestal terugvinden op een plaatje of label op uw apparaat. Vaak s deze aan de buiten- of achterkant geplaatst. Ook is het modelnummer vaak benoemd in de gebruiksaanwijzing van uw apparaat. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met OnderdelenExpert. De Miele onderdelen zijn vaak morgen in huis als u vandaag besteld. Ook is afhalen bij ons adres in Schaijk ook mogelijk.

Goedkope Miele onderdelen

Wij kunnen u goedkope Miele onderdelen aanbieden dankzij het feit dat wij de onderdelen direct bij de fabriek inkopen. Hierdoor kunnen wij de prijs laag houden. Een ander voordeel hiervan is dat u altijd originele Miele onderdelen aangeleverd krijgt. Om het juiste onderdeel te vinden kunt u gebruik maken van de filters op deze pagina of de zoekbalk bovenin. Als u op een onderdeel klikt ziet u nog meer informatie over dit product. Kunt u uw gezochte product niet vinden? Neem contact met ons op. Wij kunnen helpen meezoeken of een onderdeel bestellen bij de leverancier.

Verschillende onderdelen van Miele

Wij verkopen verschillende soorten onderdelen van het merk Miele. Denk hierbij aan Miele wasmachineonderdelen, wasdrogeronderdelen, wasmachine verhogers, vaatwassers, afzuigkappen, koelkastonderdelen en meer. Wij hebben alle producten in huis om gemakkelijk de onderdelen van uw apparaten te vervangen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw lampje voor uw Miele magnetron, een afvoerpomp voor uw wasmachine of een verwarmingselement voor uw vaatwasser.

Welkom bij OnderdelenExpert

Wij zijn de webshop voor onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur in onze branche. In onze webshop vind u de meest voorkomend witgoed onderdelen, stofzuiger onderdelen, stofzuigerzakken, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, gereedschappen, centrale stofzuiger materialen en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Voor de goedkoopste witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Doordat wij direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek! Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit? ( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit ! )

Beoordeling door klanten: 9,1 / 10 1.247 beoordelingen