Hotpoint Stelpoot

OnderdelenExpert heeft een groot assortiment aan onderdelen, schoonmaakartikelen, onderhoudsproducten en installatiematerialen voor witgoedapparaten en keukenapparatuur. Omdat wij rechtstreeks onze onderdelen bestellen bij de fabrieken in Amerika, Verenigd Koninkrijk en Italië kunnen we alle Hotpoint onderdelen snel en goedkoop leveren.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Geschiedenis

De Hotpoint Electric Heating Company (algemeen bekend als Hotpoint) is nu bekend van zijn huishoudelijke apparaten. De eigendom van het merk is verdeeld in 2014. Het Amerikaanse bedrijf Whirlpool, dat Europese rechten heeft levert apparaten in Europa. En Haier China levert tegenwoordig in Noord-Amerika de apparaten. Hotpoint werd opgericht in 1911. De naam van het bedrijf komt van het hete punt van het revolutionaire eerste elektrische strijkijzer van 1905, uitgevonden door de Amerikaanse Earl Richardson die zijn Pacific Electric Heating Company had opgericht in Ontario, Californië , in 1906. Het stond bekend als het Hotpoint-ijzer, met zijn heetste punt aan de voorkant en niet in het midden. In 1912 begon het bedrijf met het maken van elektrische fornuizen in de Verenigde Staten. Earl Richardson vond ook het eerste strijkijzer uit dat automatisch uitschakelde wanneer een maximale temperatuur werd bereikt. Er wordt beweerd dat Hotpoint in 1908 de eerste elektrische broodroosters heeft ontwikkeld, de merknaam Hotpoint was in de jaren 1920 en 1930 een van de populairste broodroostermerken van de Verenigde Staten. De meeste Hotpoint-productie verhuisde begin jaren vijftig naar het mammoet Appliance Park-productiecomplex van GE in Louisville, KY. Tot op de dag van vandaag worden veel Hotpoint-apparaten gemaakt in Louisville, de grootste apparatenfabriek ter wereld.

Hotpoint kwam in 1920 op de Britse markt. Het staat bekend om zijn koelkasten. waarvan Indesit op 21 december 2001 50% van GDA (Hotpoint en Creda) kocht. Begin 2007 heeft Indesit Hotpoint volledig overgenomen en samengevoegd met zijn eigen historische merk Ariston, waardoor een enkele entiteit is ontstaan die bekend staat als Hotpoint Ariston Indesit, Hotpoint dat nu bestaat als een merknaam voor in Europa gemaakte producten. In oktober 2014 werd 56% van Indesit gekocht door Whirlpool Corporation en die blijft de Hotpoint-merknaam gebruiken.

Alle merken onder 1 dak.

Onder Whirlpool, Bauknecht en Ignis vallen sinds 2014 nog een aantal merknamen. Hotpoint, Indesit, en Ariston komen tegenwoordig van de zelfde fabrieken. Zo ook de onderdelen. Alle onderdelen zijn van ongekend hoge kwaliteit en getest volgens de Whirlpool standaard. Omdat wij rechtstreeks Whirlpool onderdelen bij de Whirlpool fabriek bestellen kunnen wij deze goedkoop inkopen en aanbieden.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn apparaat.

Om de goede onderdelen voor jouw Hotpoint apparaat te vinden in onze webshop moet u op zoek gaan naar het modelnummer van u apparaat. Uw modelnummer is meestal een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende pagina. (Het type nummer vinden)

Hotpoint onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u de Hotpoint onderdelen veilig bestellen en betalen met iDeal. Zo bieden we onderdelen voor Hotpoint vaatwasser en Hotpoint wasmachine onderdelen aan. Andere Hotpoint onderdelen die u tevens bij ons kunt bestellen zijn onder andere:

Hotpoint Wasmachine onderdelen

Welkom bij OnderdelenExpert. 

Uw webshop voor onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur. In onze webshop vind u de meest voorkomend witgoed onderdelen, stofzuiger onderdelen, stofzuigerzakken, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, gereedschappen, centrale stofzuig systemen en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Voor de goedkoopste witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Doordat wij direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussen leveranciers, rechtstreeks uit de fabriek! Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit?
( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit! )

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 1000 beoordelingen