Liebherr Trommelrib

Liebherr koelkasten staan er om bekend omdat ze lang meegaan. Als er toch onderdelen defect gaan, afbreken of beschadigd raken kunt u deze eenvoudig bestellen op OnderdelenExpert. Ook voor onderhoudsproducten van de koel - vrieskast kunt u op OnderdelenExpert terecht. Vandaag voor 16:00 uur uw onderdeel besteld. De volgende werkdag geleverd.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Onze merken wasdroger trommelribben

Aeg trommelrib wasdroger | Electrolux trommelrib wasdroger

Geschiedenis Liebherr

De Liebherr Groep, ook wel bekend als producent Liebherr, is een Duitse fabrikant die opgericht is in 1949 door Hans Liebherr. Liebherr begon met de productie van betaalbare torenkranen, maar is wereldwijd vertegenwoordigd als constructeur die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en uitvoering van hijskranen, waaronder telescoopkranen, bouwvoertuigen (graafmachines, shovels, kiepwagens), luchtvaartmaterialen en -onderdelen, verkeerstechniek en werktuigmachines. Het bedrijf is daarnaast actief in andere commerciële markten zoals de koel- en vriesapparatuurindustrie. Hierdoor is Liebherr bij de 'gewone' consument vooral bekend vanwege de huishoudelijke apparaten. De huidige generatie eigenaren van het familiebedrijf zijn Willi en Isolde Liebherr. Tegenwoordig beschikt Liebherr over ongeveer 33.000 werknemers die verspreid zijn over meer dan 120 vestigingen waaronder Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland en de Verenigde Staten. Het bedrijf is verdeeld in kleine bedrijfseenheden waardoor het makkelijk te beheren is. Liebherr is een van de marktleiders en moet dus adequaat reageren op signalen uit de markt.

Koelen en vriezen

Koel- en vriesapparatuur van Liebherr staat al decennia lang garant voor kwaliteit. Dankzij innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen is onze apparatuur bijzonder handig en energiezuinig. Dit geldt zowel voor huishoudelijk als professioneel gebruik , ambacht, gastronomie, handel en arbeid. Het assortiment strekt zich uit van ingebouwde apparaten en zelfstandige eenheden tot vrieskasten / diepvrieskisten en apparatuur naast elkaar, evenals wijnkasten voor temperatuurregeling en wijnkoelkasten.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn Liebherr apparaat.

Om het goede onderdelen voor u Liebherr apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van uw apparaat. Het modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal achter de groentelade in het koelgedeelte. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende pagina. (Het type nummer vinden op Koelkast of Vriezer)

Liebherr onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze onderdelenshop kunt u de Liebherr onderdelen snel en veilig bestellen. U betaalt met iDeal. Zo bieden we onderdelen voor Liebherr koelkasten aan. Alle gangbare onderdelen zijn uit voorraad.
Liebherr koelkast onderdelen die u onder andere bij ons kunt bestellen zijn:

Welkom bij OnderdelenExpert.

Wij zijn de webshop voor onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur. In onze webshop vind u de meest voorkomend witgoed onderdelen, stofzuiger onderdelen, stofzuigerzakken, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, gereedschappen, centrale stofzuiger materialen en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Voor de goedkoopste witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Doordat wij direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek! Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit? (Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit !)

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 1000 beoordelingen