Electrolux

Koop online uw onderdelen voor al uw Electrolux apparaten bij OnderdelenExpert. Wij verkopen de meest voorkomende en goedkoopste Electrolux onderdelen uit voorraad. U hoeft uw deur niet meer uit voor Electrolux onderdelen. Naast onderdelen van Electrolux apparaten leveren wij ook alle reinigings - en onderhoudsproducten van Electrolux.

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 53

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Electrolux onderdelen

Electrolux is in 1919 ontstaan na de fusie van Elektromekaniska met Lux (in 1957 werd de naam gewijzigd in Electrolux). In de jaren zeventig en tachtig nam Electrolux ook vele andere fabrikanten over. Hierdoor werd Electrolux een grote producent wereldwijd. Ook in Nederland is Electrolux een begrip in de volksmond. In 2015 had Electrolux meer dan 55.000 mensen in dienst.

Electrolux Groep

Onder de naam Electrolux & AEG vallen nog een aantal merknamen. Ook Marijnen, Zanker, en Zanussi komen tegenwoordig uit de zelfde fabriek. Ook de onderdelen. Alle onderdelen zijn van ongekend hoge kwaliteit en getest volgens de Electrolux standaard. Omdat wij rechtstreeks Electrolux onderdelen bestellen bij de Electrolux fabriek kopen wij deze goedkoop in.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn Electrolux apparaat

Om de goede onderdelen voor jouw Electrolux apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Uw modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende pagina.
(Het type nummer vinden)

Electrolux onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u de Electrolux onderdelen makkelijk bestellen en betalen met iDeal. Zo bieden we alle gangbare onderdelen uit voorraad aan. Onderdelen die u bij ons kunt bestellen zijn geschikt voor de volgende apparatuur:

Welkom bij OnderdelenExpert.

Wij zijn de webshop voor onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur. In onze webshop vind u de meest voorkomend witgoed onderdelen, stofzuiger onderdelen, stofzuigerzakken, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, gereedschappen, centrale stofzuiger materialen en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Voor de goedkoopste witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Doordat wij direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek!

Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit?
( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit ! )

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 1000 beoordelingen