Bauknecht Koelen en Vriezen onderdelen

De OnderdelenExpert waterfilters zijn geschikt voor bijna alle Amerikaanse koelkasten. Het waterfilter verwijdert onder andere vuil, troebelheid en kalk uit u drinkwater. Hierdoor heb je niet alleen een betere ijs- en watersmaak, maar verleng je ook de levensduur van het koelsysteem.

Filteren

Werking van het waterfilter?

Een waterfilter bestaat uit verschillende componenten waar het water door heen stroomt. Het drinkwater in Nederland bevat vaak kalk, ijzer en bacteriën, die schadelijk kunnen zijn voor u en uw koelsysteem. Met een waterfilter dood je deze direct. Je zult hierdoor langer met u dure koelkast doen. Onderdelen in je koelkast hoef je hierdoor minder snel te repareren. Herontdek nu de pure smaak van water met de waterfilters van OnderdelenExpert!

Na enige tijd werkt het filter niet meer en moet je deze vervangen. Vaak geeft je koelkast dit wel aan, De meeste waterfilters hebben een levensduur van 6 maanden of bepaalde watercapaciteit. De capaciteit is per koelkast anders, bekijk daarom goed welk filter jij voor jouw type koelkast nodig hebt. In beide gevallen: tijd om je filter te vervangen.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn koelsysteem?

Om het goede waterfilter voor jouw apparaat te kunnen vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Uw modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende  pagina. (Het type nummer vinden)

Een interne waterfilter vervangen:

 1. Draai de watertoevoer naar het koelsysteem dicht.
 2. verwijder het waterfilter los door het een naar links te draaien.
 3. Plaats het nieuwe waterfilter en zet hem vast door naar rechts te draaien.
 4. Draai de watertoevoer naar het koelsysteem weer open
 5. Laat water door het filter stromen tot het water helder is.

Een externe waterfilter vervangen:

 1. Draai de watertoevoer naar het koelsysteem dicht.
 2. Verwijder het filter uit de houders.
 3. Maak de clips los en haal de waterslang uit het filter.
 4. Plaats de slangen op het nieuwe waterfilter. De pijlen op het filter geven aan hoe het water er door heen stroomt. Druk de slangen aan beide kanten ongeveer 1 cm in het filter.
 5. Draai de watertoevoer naar het koelsysteem weer open.
 6. Laat water door het filter stromen tot het water helder is.

Welkom bij OnderdelenExpert.

Wij zijn sinds 1991 actief in de handel van onderdelen voor huishoudelijke apparaten en bieden u een zeer ruim assortiment. Met meer dan 100.000 producten uit voorraad leverbaar zijn wij de onderdelenleverancier op het web. Ook voor andere onderhoudsproducten en elektronica kunt u bij OnderdelenExpert terecht. Het team van OnderdelenExpert staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uiteraard om uw bestellingen te verwerken. Neem gerust contact met ons op !

Onze merken onderhoud koelen en vriezen

Aeg koelen en vriezen onderhoud | Bauknecht koelen en vriezen onderhoud | Bosch koelen en vriezen onderhoud | Electrolux koelen en vriezen onderhoud | Lg koelen en vriezen onderhoud | Liebherr koelen en vriezen onderhoud | Neff koelen en vriezen onderhoud | Samsung koelen en vriezen onderhoud | Siemens koelen en vriezen onderhoud | Tefal koelen en vriezen onderhoud | Universeel koelen en vriezen onderhoud | Wpro koelen en vriezen onderhoud | Whirlpool koelen en vriezen onderhoud

Bauknecht onderdelen

Bauknecht was een Duitse fabrikant in huishoudelijke apparatuur. De firma werd in 1919 door Gottlob Bauknecht. Pas na de Tweede Wereldoorlog begon de firma keukenapparatuur te produceren, in de vorm van een roermachine (1948), koelkasten (1951), wasmachines (1958) en vaatwasmachines (1971). In (1982) werd het bedrijf werd gekocht door Philips, die uiteindelijk de productie samenvoegde met de van Philips overgenomen Ignis-fabrieken. In (1991) nam Whirlpool de witgoed-activiteiten van Philips geheel over en werden Bauknecht Whirlpool en Ignis 1 bedrijf.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn Bauknecht apparaat

Om de goede onderdelen voor jouw Bauknecht apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Uw modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende  pagina. (Het type nummer vinden)

Bauknecht onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u de Bauknecht onderdelen veilig bestellen en betalen met iDeal. Zo bieden we onderdelen voor Bauknecht vaatwasser en Bauknecht wasmachine onderdelen aan. Bijna alles is uit voorraad leverbaar. Andere Bauknecht onderdelen die u tevens bij ons kunt bestellen zijn onder andere:

Welkom bij OnderdelenExpert.

Wij zijn de webshop voor onderdelen en accessoires van huishoudelijke apparatuur. In onze webshop vind u de meest voorkomend Bauknecht onderdelen, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Voor de goedkoopste witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Doordat wij direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek!

Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit?
( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit ! )

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 1000 beoordelingen