Novy / Itho onderdelen

Bij OnderdelenExpert bent u aan het juiste adres voor originele Novy / Itho onderdelen. Alle Novy / Itho onderdelen zijn eenvoudig online te bestellen. Alle gangbare onderdelen zijn uit voorraad leverbaar en scherp geprijsd. Wil u de afzuigkap schoonmaken? Ook afzuigkap onderhoudsartikel hebben wij in ons assortiment. Kunt u het onderdeel niet vinden neem dan gerust contact met ons op.

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 70

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 70

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Afzuigkap onderdelen kopen?

De afzuigkap is stuk, van die muffe lucht in u huis. Vervelend hé! U bent bij OnderdelenExpert op het juiste adres. Onze onderdelenwinkel heeft een ruim assortiment van meer dan 100 vaker voorkomende afzuigkappen onderdelen uit voorraad leverbaar. Wij verkopen veel verschillen soorten afzuigkap onderdelen, Wat gaat er zoal kapot in een afzuigkap? Afzuigkap Motoren, Afzuigkap Spotjes, Afzuigkap Elektronische modules, Afzuigkap Aanloopcondensatoren, Naast afzuigkap onderdelen verkopen wij ook afzuigkap onderhoudsartikelen. Door het goed onderhouden van de afzuigkap en de filters heeft de afzuigkap een langere levensduur.

Een afzuigkap verwijdert de kookdampen tijdens het koken uit uw keuken. Hierdoor blijft de rest van jouw woning fris en rook vrij. Bij het kopen van een nieuwe afzuigkaponderdelen kijk je naar het typenummer in jouw afzuigkap. Met het juiste type nummer vind u eenvoudig alle onderdelen uit u afzuigkap in onze webshop.

Soorten afzuigkappen:

Wandschouw (Tegen de wand gemonteerd)
De wandschouwkap is de meest verkochte uitvoering van de afzuigkap. De wandschouw kan verschillende vormen hebben maar wordt altijd tegen de wand of in een hoek (hoekschouw) van de keuken gemonteerd.

Onderbouw afzuigkappen (Onder je keukenkastje)
De onderbouwmodellen worden onder een keukenkastje gemonteerd. Het afzuigscherm steekt dan wel onder de kast uit. Deze onderbouw afzuigkap / geïntegreerd kan soms  motor loos zijn. Deze kan dan alleen worden gebruikt wanneer je de beschikking hebt over een centraal afzuigsysteem.

Vlakscherm
Een vlakschermkap is een zeer platte uitvoering van een onderbouwkap. Bovendien is het afzuigscherm uitschuifbaar. Door zijn platte bouw is deze vrijwel onzichtbaar te integreren in je keuken.

Eilandschouw
De eilandschouw wint de laatste jaren enorm aan populariteit en is inmiddels één van de meest verkochte uitvoeringen. De eilandschouw wordt gemonteerd boven het kookeiland en hangt dus helemaal vrij.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn afzuigkap

Om de goede onderdelen voor jouw afzuigkap te kunnen vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Uw modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op de afzuigkap. Deze zit meestal op de onder- of in uw apparaat. Heb je het nummer niet kunnen vinden? Kijk dan even op de volgende pagina. (Het type nummer vinden)

Itho onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u alle vaker voorkomende Itho onderdelen makkelijk bestellen en betalen met o.a. iDeal. Bij OnderdelenExpert vind de volgende onderdelen:

Itho Aanloopcondensatoren

Itho Elektronische modules

Itho Filters

Itho Glasplaat

Itho Knoppen

Itho Motoren

Itho Spotjes / Armatuur

Itho Schakelaar

Itho Onderhoudsartikelen

Itho Voorschakelapparaten / Trafo

Itho Overige

Welkom bij OnderdelenExpert.

Wij zijn de onderdelenwinkel voor onderdelen en onderhoudsartikelen voor huishoudelijke apparatuur. In onze webshop vind u de meest voorkomende merken zoals o.a.. Bosch, Miele, Whirlpool, Novy / Itho, LG, Samsung. Onderdelen besteld u tegenwoordig thuis vanuit de luie stoel. Doordat wij direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek!

Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.