Globovac

Voor een centraal stofzuig systeem moet u bij OnderdelenExpert zijn. OnderdelenExpert heeft ruime ervaring in onderdelen, accessoires voor stofzuigersystemen. Bijna alle onderdelen zijn uit voorraad leverbaar! Wij ondersteunen u graag met alle vragen die u kunt hebben over Globovac centrale stofzuiger systemen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 118

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 118

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Globovac stofzuigers & onderdelen

Globovac is de fabrikant en distributeur van het handelsmerk GV. Gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en een fabriek in Portugal – ASPIGLOBO. Met een eigen fabriek stelt dit Globovac in staat om een hoge kwaliteit te hebben voor de beste prijs. OnderdelenExpert is er ook van overtuigd dat Globovac de oplossing is voor u centralestofzuigsysteem, onderdelen en accessoires.

GV centrale stofzuigsystemen

Een centraal stofzuig systeem heeft vele voordelen voor de eindgebruiker. In plaats van het gebruik te maken van een normale stofzuiger, maakt GV gebruik van stofcontacten in de muur. U hoeft hier alleen een flexibele stofzuigerslang op aan te sluiten en u kunt alle stof opzuigen. U hoeft dus nooit meer rond te lopen met een zware stofzuiger.

Geen lawaai meer

Stofzuigen en tv kijken tegelijk kan met een GV cantralestofzuigsysteem. Doordat de unit van het systeem in een aparte ruimte in uw huis staat, heeft u nooit last van het hinderlijke geluiden bij het zuigen. Wel zo handig als u nog even snel door het huis heen wilt stofzuigen als de kinderen al op bed liggen.

Werking CSS

De sterke reinigingskracht van het systeem wordt geproduceerd door een of meerdere motoren. De unit met stofcontainer wordt bijvoorbeeld in de garage, de kelder, de bijkeuken, op de zolder, in een kast of onder een trap geplaatst. Buizen verbinden de motorunit met onopvallende stofinlaten die in de woning worden aangebracht.

Gezondheid - huisstof

Stof is een risico voor uw gezondheid. Bij gebruik van een gewone stofzuiger kunnen dwarrelende stofdeeltjes en de uitwerpselen van de huisstofmijt allergieën en luchtwegaandoeningen veroorzaken. Een stofvrij leefmilieu door de toepassing van een centraal stofzuigsysteem vermindert deze risico’s aanzienlijk.

Grote zuigkracht

U heeft nooit teveel zuigkracht. Bij twijfel adviseren wij U een sterkere unit te nemen.

Globovac onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u de stofzuiger onderdelen veilig bestellen en betalen met o.a. iDeal. Zo bieden we alle onderdelen uit voorraad. De productgroepen die u vind in onze webshop zijn:

Globovac Accessoires

Globovac Filters

Globovac Installatie materiaal

Globovac Onderdelen

Globovac Stofzuiger Slang en Kits

Globovac Stofzuigersystemen Zuigunits

Globovac Stofzuigerzakken

Globovac Zuigmonden

Welkom bij OnderdelenExpert.

Wij zijn de webshop voor onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur. In onze webshop vind u de meest voorkomend witgoed onderdelen, stofzuiger onderdelen, stofzuigerzakken, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, gereedschappen, centrale stofzuiger materialen en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Voor de goedkoopste witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Doordat wij direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek!

Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit?
( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit ! )

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 1000 beoordelingen