Pelgrim Lampen onderdelen

Via onze webshop kunt u eenvoudig en voordelig uw Pelgrim keukenapparatuur onderdelen bestellen. Voor alle gangbare onderdelen hebben we een opsomming gemaakt van gangbare categorieën. Aarzel niet en bestel uw Pelgrim onderdelen online bij OnderdelenExpert. Veilig en vertrouwd betalen via uw eigen bank met iDeal.

Filteren

Pelgrim onderdelen

Pelgrim is een merk van keukenapparatuur. Oorspronkelijk was Pelgrim een fabrikant van kook- en verwarmingsapparatuur in Gaanderen in de Achterhoek. Pelgrim vindt zijn oorsprong in 1920 en werd opgericht in het dorp Gaanderen. In 1960 kende het bedrijf ongeveer 250 werknemers. In de jaren zeven­tig leverde het voornamelijk wasmachines en centrifuges. In 1986 is het bedrijf overgenomen door Atag. Deze valt onder de Atag groep en is nu actief in de met keukenapparatuurmerken Atag, Pelgrim en Etna. Het bedrijf maakt sinds 2008 ook deel uit van de Gorenje Group uit Slovenië. Het telt meer dan 500 medewerkers.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn Pelgrim apparaat

Om de goede onderdelen voor jouw Pelgrim apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Het modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende  pagina. (Het type nummer vinden)

Pelgrim onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u de Pelgrim onderdelen makkelijk bestellen en betalen met iDeal. Zo bieden we alle gangbare onderdelen uit voorraad aan. Onderdelen die u bij ons kunt bestellen zijn geschikt voor de volgende apparatuur:

Welkom bij OnderdelenExpert.

Wij zijn de webshop voor onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur. In onze webshop vind u de meest voorkomend witgoed onderdelen, stofzuiger onderdelen, stofzuigerzakken, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, gereedschappen, centrale stofzuig systemen en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Voor de goedkoopste witgoed onderdelen moet u bij OnderdelenExpert zijn. Doordat wij direct bij de fabriek de witgoed onderdelen bestellen kunnen wij de prijzen laag houden. Geen tussenleveranciers, rechtstreeks uit de fabriek!

Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit?
( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit ! )

Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 1000 beoordelingen